Menu

Stijl Box

Stijlbox Dames

De Oh me Oh my stijlbox

Wanneer je een dames-, heren- of kinder stijlbox bij ons bestelt, ontvang je een box met 5 complete sets kleding. Dit kan worden aangevuld met schoenen of een jas. Een volledige wintergarderobe in jouw stijl!

Maar hoe weten we dan wat jouw stijl is? Nou, daar komen we aan de hand van het opgave formulier achter! Wanneer je graag een stijlbox wilt bestellen, meld je je aan via het formulier op deze pagina. In het formulier stellen we je allerlei vragen waardoor we jou iets beter leren kennen en een mooie box voor je samen kunnen stellen.

Je krijgt van ons een berichtje via de mail wanneer je jouw box op kunt halen. We kunnen de box ook verzenden voor €7,95. De eventuele retourkosten zijn dan ook voor jezelf.

Pas de sets die we voor jou hebben samengesteld lekker thuis. Breng vervolgens binnen 5 dagen terug wat niets voor jou is en betaal de sets die je wilt houden. Zo makkelijk is het!

Benieuwd naar sets die in jouw box kunnen zitten? Zie hier wat voorbeelden of neem een kijkje op ons Facebook en Instagram account.

Ik omschrijf mijn stijl als: *
Figuur
Benieuwd hoe u ons kunt bereiken? Ga naar contact