Menu

Inbreng voorwaarden

Inbrengen van kleding

Hoe werkt het?

Hangt jouw kledingkast overvol met prachtige items die jij om wat voor reden dan ook nooit meer draagt? Je bent niet de enige… Laat ons je mooiste items verkopen, zonder dat je daar zelf tijd aan kwijt bent – én koop daarna weer iets nieuws om je eigen collectie mee aan te vullen! 😉 

Wanneer je jouw kleding bij ons inbrengt, selecteren we samen met jou de items die wij in onze winkel gaan verkopen. De geselecteerde kleding hangt altijd minimaal 8 weken ter verkoop in de winkel. Wanneer jouw item verkocht is, ontvang jij 40% van de verkoopprijs.

Wij kunnen je van te voren helaas geen termijn aangeven waarbinnen de geselecteerde kleding in de winkel komt te hangen. Dit hangt namelijk af van de voorraad in ons magazijn en de hoeveelheid kleding die is ingenomen. Wij doen altijd ons best om (een deel van) jouw kleding zo snel mogelijk in de winkel te hangen, maar bedenk: goede kleding verkoopt altijd!

Prijs bepalen

Wij bepalen een geschikte verkoopprijs van je item op basis van de vraag naar het item, de conditie en de originele verkoopprijs. Indien je item niet verkocht is na 8 weken, kunnen wij het nogmaals proberen in de uitverkoop. Op die manier hopen we dat jouw item alsnog zo snel mogelijk verkocht wordt.

Kleding selecteren

Oh me Oh my heeft een bepaalde stijl en we willen graag dat je daarvoor terug komt! Daarom zijn we zorgvuldig met de keuze voor items die in de winkel komen te hangen. Maak zelf een selectie van kleding die je wilt verkopen. Houd daarbij rekening met de merken- en kwaliteitslijst.

De merkenlijst wordt steeds aangevuld met toffe merken die in winkel hangen, dus mocht je een item hebben van een merk en vind je het passen bij oh me oh my? Laat het ons weten, dan vullen wij onze lijst aan! Klik hier voor de merkenlijst.

Opgebouwd tegoed
Zodra wij je kleding verkocht hebben, bouw je een tegoed bij ons op. Dit tegoed kun je verrekenen met een eventuele aankoop in de winkel of wordt aan het eind van het seizoen aan je uitbetaald. Saldo’s groter dan € 10,- zullen aan je worden overgemaakt. Dit doen wij 2x per jaar aan het einde van het zomer/winterseizoen en zal begin september en begin maart op jou rekening staan. Kleinere bedragen kunnen contant opgehaald worden.

Inlogcode
Brengt u al kleding bij ons in dan kunt u hier uw inlogcode en wachtwoord aanvragen. Hiermee kunt u in uw eigen account en zo de verkoop van uw kleding volgen. Dat is leuk!
Inloggen en wachtwoord aanvragen

Niet verkochte kleding

Niet verkochte kleding zal door Oh me Oh my gedoneerd worden aan een goed doel. Het is om praktische redenen niet mogelijk om de niet verkochte kleding weer op te halen. Houd hier rekening mee als je kleding inbrengt! Er kan wel een uitzondering gemaakt worden, als het bijvoorbeeld gaat om een speciaal of kostbaar artikel. Dit moet wel van tevoren afgesproken zijn.

Verantwoordelijkheid

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan jou artikelen. Zoekgeraakte of gestolen artikelen zullen door ons niet vergoed worden. De artikelen zijn door ons niet verzekerd tegen brand- of waterschade.

 

 

Benieuwd hoe u ons kunt bereiken? Ga naar contact