Menu

Hoe het werkt

Inbrengen van kleding

Hangt jouw kledingkast overvol met prachtige items die je om wat voor reden dan ook nooit meer draagt? Je bent niet de enige… Laat ons je mooiste items verkopen, zonder dat je daar zelf tijd aan kwijt bent – én koop daarna weer iets nieuws om je eigen collectie mee aan te vullen! 😉 

Wanneer je jouw kleding bij ons inbrengt, selecteren we samen met jou de items die wij in onze winkel gaan verkopen. De geselecteerde kleding hangt altijd minimaal acht weken ter verkoop in de winkel. Wanneer jouw item verkocht is, ontvang jij 40% van de verkoopprijs.

Wij kunnen je van te voren geen termijn aangeven waarbinnen de geselecteerde kleding in de winkel komt te hangen. Dit hangt namelijk af van de voorraad in ons magazijn en de hoeveelheid kleding die is ingenomen. Wij doen altijd ons best om (een deel van) jouw kleding zo snel mogelijk in de winkel te hangen, maar bedenk: goede kleding verkoopt altijd!

Klik hier om een afspraak in te plannen om kleding in te komen brengen.

Prijs bepalen

We bepalen een geschikte verkoopprijs van je item op basis van de vraag naar het item, de conditie van het kledingstuk en de originele verkoopprijs. Indien het item niet verkocht is na acht weken, proberen we het nogmaals tijdens de uitverkoop. Op die manier hopen we dat jouw item alsnog zo snel mogelijk verkocht wordt.

Kleding selecteren

Oh me Oh my heeft een bepaalde stijl en we willen graag dat je daarvoor terugkomt! Daarom zijn we zorgvuldig met de keuze voor items die in de winkel komen te hangen. Maak zelf een selectie van kleding die je wilt verkopen. Houd daarbij rekening met de merken- en kwaliteitslijst.

De merkenlijst wordt steeds aangevuld met toffe merken die in winkel hangen. Mocht je een item hebben van een merk wat nog niet op de lijst staat maar vind je het wel passen bij Oh me Oh my? Laat het ons weten, dan vullen wij de lijst aan! Klik hier voor de merkenlijst.

Opgebouwd tegoed
Zodra jouw kleding verkocht is, bouw je een tegoed op. Dit tegoed kun je verrekenen met een eventuele aankoop in de winkel of dit tegoed wordt aan het eind van het seizoen aan je uitbetaald door middel van automatische incasso. Dit gebeurt twee keer per jaar: begin maart en begin september. Tegoeden boven de €10,- worden gestort en bedragen onder de €10,- kunnen contant opgehaald worden in de winkel. 

Inlogcode
Breng je kleding bij ons in en wil je de verkoop van je kleding volgen? Dat kan via je account! Via onderstaande knop kun je inloggen. Mocht je je inloggegevens kwijt zijn? Via dezelfde onderstaande knop kun je je gegevens opvragen.
Inloggen en wachtwoord aanvragen

Niet verkochte kleding

Niet verkochte kleding zal door Oh me Oh my gedoneerd worden aan een goed doel. Het is om praktische redenen niet mogelijk om de niet verkochte kleding weer op te halen. Houd hier rekening mee als je kleding inbrengt! Er kan wel een uitzondering gemaakt worden, als het bijvoorbeeld gaat om een speciaal of kostbaar artikel. Dit moet wel van tevoren afgesproken zijn.

Verantwoordelijkheid

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan jouw ingebrachte items. Zoekgeraakte of gestolen artikelen zullen door ons niet vergoed worden. De artikelen zijn door ons niet verzekerd tegen brand- of waterschade.

Benieuwd hoe u ons kunt bereiken? Ga naar contact