Menu

Inbreng voorwaarden

Inbrengen van kleding

Als je kleding wilt inbrengen om te verkopen dan kan dit van maandag t/m vrijdag (17.30 uur). Hiervoor kun je een afspraak maken door hier te klikken. 
Vanaf februari nemen wij voorjaar-/zomerkleding in en vanaf september de najaar-/winterkleding. Kijk voordat je brengt altijd even op de website (home page) of er een kleding inbreng stop is!

Het enige wat je hoeft te doen is de kleding gewassen en gestreken aanleveren bij de winkel en wij doen de rest. Doe wel even een briefje in de tas met naam en eventueel klantnummer. Dit om vergissingen te voorkomen.

Kleding die wij innemen moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden.
De kleding ziet er zo goed als nieuw uit en heeft een eigentijdse uitstraling. Vale, beschadigde of bevlekte kleding kunnen wij helaas niet accepteren.

Wij nemen alleen merkkleding in, geen H&M, Only, Vero Moda, Hema, M&S, C&A etc. Het is fijn als je het van te voren selecteert, dit scheelt veel werk.
Indien kleding niet geaccepteerd wordt, betekent dit niet dat deze kleding niet “goed” of “mooi” is, maar dat het niet aansluit bij de doelgroep van de winkel.

De aangenomen kleding hangt voor de periode van 6 tot 8 weken ter verkoop in de winkel. Als het artikel verkocht is ontvangt u 40% van de verkoopprijs.
Er is van te voren geen termijn aan te geven, waarbinnen de ingenomen kleding in de winkel komt te hangen. In het algemeen hangt dat af van de voorraad in ons magazijn en de hoeveelheid kleding die binnenkomt. Is je kleding niet verkocht dan proberen wij het nog in de uitverkoop te verkopen.

Opgebouwd tegoed
Zodra wij je kleding verkocht hebben, bouw je een tegoed bij ons op. Dit tegoed kun je verrekenen met een eventuele aankoop in de winkel of wordt aan het eind van het seizoen aan je uitbetaald. Saldo’s groter dan € 10,- zullen aan je worden overgemaakt. Dit doen wij 2x per jaar aan het einde van het zomer/winterseizoen en zal begin september en begin maart op jou rekening staan. Kleinere bedragen kunnen contant opgehaald worden.

Niet verkochte kleding
Niet verkochte kleding zal door Oh me Oh my gedoneerd worden aan een goed doel. Het is om praktische redenen niet mogelijk om de niet verkochte kleding weer op te halen. Houd hier rekening mee als je kleding inbrengt! Er kan wel een uitzondering gemaakt worden, als het bijvoorbeeld gaat om een speciaal of kostbaar artikel. Dit moet wel van tevoren afgesproken zijn.

Verantwoordelijkheid
Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan jou artikelen. Zoekgeraakte of gestolen artikelen zullen door ons niet vergoed worden. De artikelen zijn door ons niet verzekerd tegen brand- of waterschade.

Inlogcode
Brengt u al kleding bij ons in dan kunt u hier uw inlogcode en wachtwoord aanvragen. Hiermee kunt u in uw eigen account en zo de verkoop van uw kleding volgen. Dat is leuk!
Inloggen en wachtwoord aanvragen

Benieuwd hoe u ons kunt bereiken? Ga naar contact